REDDING INFRA

Redding Infra is een jong en dynamisch bedrijf actief in de Euregio op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. Met een vast team van eigen mensen wordt elke dag weer hard aan de weg getimmerd!

Door innovatieve ontwikkelingen, het toevoegen van diverse specialismen en een intensieve samenwerking met Henssen kunt u kiezen uit een uitgebreid dienstenpakket. Kwaliteit leveren staat voorop. Met een focus op het hebben van bovengemiddelde medewerkers, komen de klanten uiteindelijk vanzelf terecht bij Redding Infra. Dit vakmanschap is verder gewaarborgd via onze ISO9001, VCA** en Groenkeur certificeringen.

Met enerzijds een afdeling projectverwerving/calculatie en anderzijds een afdeling uitvoering wordt in een simpele, platte structuur gewerkt. Door de vakkundige kwaliteiten van de medewerkers op de werkvloer is een hoge mate van zelfsturing gewaarborgd. Communicatiefouten tussen de verschillende lagen en het hebben van faalkosten zijn daarmee geminimaliseerd.

Dingen in één keer goed doen en dat met de hoogst mogelijke spoed erachter, dat is het devies.

 

Over jordy redding

Na 20 jaar in loondienst gewerkt te hebben in verschillende functies binnen de wegenbouw aannemerij heb ik in 2016 besloten om mijn eigen bedrijf op te starten.Waarom? Om eigen koers te kunnen varen en zelf maximaal invloed daarin te kunnen hebben.

In de huidige wereld van de bouw, waarbij uitbesteden van werk en controleren op proces een dagelijkse gang van zaken is geworden, blijf ik daarentegen geloven in de mens en techniek. Uiteindelijk zal iemand het werk buiten moeten maken en dat vul ik graag in met zo veel mogelijk eigen medewerkers en machines.Dit is een trendbreuk in onze sector. Maar door het hebben van eigen mens en materieel ontstaat er grip op de kwaliteit en ontwikkeling hiervan en de hele organisatie eromheen. Hierdoor is op een no nonsens basis procesbeheersing gewaarborgd.

Deze stempel wil ik drukken op mijn bedrijf, zodat ik daarmee samen met mijn collega’s kan zorgen voor een nieuwe stroming in ons mooie vak.

Samenwerken met ons?